Kickan | life coach

Ik ben gevoelig en analytisch. Ik heb snel door wat er aan de hand is en zorg dat je helderheid krijgt.

Ik vind een goede sfeer heel belangrijk. Ik stel jou snel op je gemak. Ik coach in lichte sfeervolle ruimtes of buiten in de natuur. 

Ik ben ook realistisch. Ik durf je uit te dagen of te confronteren. Zodat je ziet waarom het je tot nu toe nog niet lukte om een bepaalde stap te zetten en je weet waar je je kunt ontwikkelen. 

Het bieden van ruimte vind ik het allerleukste aan coachen. Om knopen te ontrafelen en de mist op te klaren. Dan ontstaat er enorm veel ruimte om je talenten volop in te zetten en veel uit het leven te halen.

 

Ik ben gediplomeerd coach. Ik ben opgeleid aan de De Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam. Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) en EMCC en ik volg de ethische gedragscode. 

 

Ik werk samen met:
Coachfinder van Psychologie Magazine 
I am Expat als coach voor creatieve expats
Bluebirds, ZENtrum voor body & mind in Amsterdam
Mir Yoga Flow, voor retreats


Mijn betrokken en analytische blik zet ik ook in in de culturele en creatieve sector als communicatieadviseur. Om daar meer over te weten, kijk hier. Benieuwd naar mijn loopbaan? Bekijk dan LinkedIN.

Kickan life coach
Kickan life coach Amsterdam

Kickan | Persoonlijk

Ik - ondernemer, moeder van, echtgenote van, vriendin van, en vrouw die veel uit het leven wil halen - verlang soms naar ruimte. Ruimte om te voelen waar ik naartoe wil, met mijn leven, met mijn werk.

Voor mij was dat een belangrijke motivatie om vorig jaar met mijn gezin mijn woonplaats Amsterdam in te ruilen voor Lissabon. Met het doel mij te laten inspireren. Om nieuwsgierig te zijn naar dit land en haar cultuur, maar ook naar mijzelf en mijn wensen.

Met een opgeruimd hoofd en veel nieuwe inzichten keerde ik terug naar Nederland. Nu ben ik neergestreken in Overveen, bij de duinen. Met het strand om de hoek om mijn hoofd leeg te waaien, en de stad om de andere hoek voor inspiratie, verhalen en ideeën.

"Kickan is vriendelijk en begripvol. Ze zette mij aan het denken en belichtte mijn denkwijze van de andere kant.

- vrouw, 31 jaar

Ben je benieuwd wat coaching voor jou kan doen?
Mail of bel me gerust op mail@kickan.nl | 06 47132014

Ben je benieuwd wat coaching voor jou kan doen?
Mail of bel me gerust op mail@kickan.nl | 06 47132014

Instagram | FacebookLinkedIn 

Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Kickan | coaching, KvK 69978158,  BTW NL001729161B13

InstagramLinkedIn
Ontvang de nieuwsbrief

Kickan | coaching - KvK 69978158 - BTW NL001729161B13