Kickan_levenscoach

Hallo, ik ben Kickan.

 

Ik - ondernemer, moeder van, echtgenote van, vriendin van, en vrouw die veel uit het leven wil halen - verlang soms naar ruimte. Om te voelen waar ik naartoe wil, met mijn leven, met mijn werk.


Ruim tien jaar werkte ik als communicatieadviseur in de culturele en creatieve sector, toen dit verlangen naar nieuw perspectief me op reis stuurde. Ik ruilde met mijn gezin mijn woonplaats Amsterdam in voor Lissabon en stelde mezelf tot doel om nieuwsgierig te zijn naar dit land en haar cultuur, maar ook naar mijzelf en mijn wensen.


De nieuwe omgeving kwam met een berg nieuwe inzichten. Ik wilde dat mijn werk beter aansloot op mijn waarden en bedacht een jaarprogramma vol activiteiten gericht op welzijn, inspiratie, creativiteit, ontwikkeling, met coaching als rode draad. Ik zag mezelf nog niet als coach, maar als ik mijn plannen met vrienden besprak, kreeg ik telkens terug: “Goed plan! Maar waarom word jij niet zelf die coach? Dat past precies bij jou!”


Dat was het zetje dat ik nodig had. Ik schreef me in voor een opleiding aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam en richtte al snel mijn eigen praktijk op, waar ik mensen begeleid naar een lichtere mindset. Dat ik een vak heb gevonden waar ik mijn gevoelige en mijn analytische kant in kwijt kan en wat ook nog helemaal aansluit bij mijn waarden, daar ben ik echt super dankbaar voor.


Mijn natuurlijke interesse in het verhogen van de wellbeing van mezelf en anderen blijkt gelukkig ook helemaal wetenschappelijk verantwoord. Ik verdiep me in de positieve psychologie en vertaal de wetenschappelijke inzichten in prikkelende groepstrainingen en persoonlijke coachtrajecten. 

Zo blijf ik leren. Over mezelf en hoe ik de beste begeleiding kan bieden aan anderen.  Dat doe ik niet alleen, ik volgde het volledige Business & Soul traject van Soulworx. En mijn trainingskills worden verder gefinetuned bij de Kweekschool (training tot trainer) bij de Kwekerij. Waar ik nu ook groepstrainingen geef over levensthema's aan studenten en young professionals. 


Enne.. de cultuur en creativiteit zitten er ook nog in. Elke dag probeer ik mijn aandacht te richten op wat het leven bijzonder maakt. Voor mij is dat connectie met andere mensen en verbinding met schoonheid - van de natuur tot kunst, verhalen en design.

Alles komt samen in The Connection Club. Een community van nieuwsgierige mensen met een creatieve touch, die ik ben gestart en voor wie ik events organiseer op het snijvlak van persoonlijke ontwikkeling, kennisdeling en creativiteit.  

Ik kan niet wachten om meer te ontdekken.

Kickan life coach
Kickan life coach Amsterdam

Wie ben ik als coach?


Ik ben ervan overtuigd dat jij het beste weet wat goed voor je is. Ik ben er daarom niet om te vertellen wat je moet doen, maar ik help je tot de kern te komen en te ontwarren wat er omheen ligt. Ik help je uitzoomen, opruimen en helderheid creëren zodat jij jouw potentieel gaat zien én kan inzetten, met de tools die jij zelf al in huis hebt.


Ik voel goed aan en doorzie mensen snel. Ik ben open en nieuwsgierig en ik krijg vaak te horen dat mensen zich bij mij veilig voelen om zichzelf ook open te stellen en maskers te laten vallen. Dit komt een traject enorm ten goede, en maakt dat we al gauw aan concrete oplossingen kunnen werken.


Ik coach met humor & helderheid. Tegelijk houd ik het doel scherp in de gaten. In mijn coachingsprogramma’s leg ik de nadruk op je kwaliteiten en wat jou bijzonder maakt. Maar ik spiegel je ook waar je jezelf belemmert om voluit te leven. Zodat je ziet waarom het je tot nu toe nog niet lukte om een bepaalde stap te zetten en zodat je weet waar je je kunt ontwikkelen.


Ik ben gediplomeerd coach. Ik ben opgeleid aan de De Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam. 

"Kickan is vriendelijk en begripvol. Ze zette mij aan het denken en belichtte mijn denkwijze van de andere kant.

- vrouw, 31 jaar

Ben je benieuwd wat coaching voor jou kan doen?
Mail of bel me gerust op mail@kickan.nl | 06 47132014

Ben je benieuwd wat coaching voor jou kan doen?
Mail of bel me gerust op mail@kickan.nl | 06 47132014

Kickan | coaching, KvK 69978158,  BTW NL001729161B13

InstagramLinkedIn
Ontvang de nieuwsbrief

Kickan | coaching - KvK 69978158 - BTW NL001729161B13