Kickan | Coach voor loopbaan- en levensvragen

Ik bied jou als coach een veilige omgeving waarin jij, inclusief jouw zorgen en wensen, de ruimte krijgt. Ik help jou bij het vinden van de rode draad die jouw ambities en kwaliteiten met elkaar verbindt. En dit te vertalen naar heldere doelen en praktische stappen. In deze video stel ik mezelf voor.

Ik ben gediplomeerd coach. Ik  heb de opleiding tot Beroepscoach practitioner aan de De Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam met succes afgerond. Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) en EMCC en ik volg de ethische gedragscode. 

Ik werk samen met:
Coachfinder van Psychologie Magazine 
I am Expat als coach voor creatieve expats
Bluebirds, ZENtrum voor body & mind in Amsterdam


Mijn betrokken en analytische blik zet ik ook in in de culturele en creatieve sector als communicatieadviseur. Om daar meer over te weten, kijk hier.


Benieuwd naar mijn loopbaan? Bekijk dan LinkedIN.

Kickan loopbaancoach Amsterdam Haarlem
Kickan life coach Amsterdam

Kickan | Persoonlijk

Ik - ondernemer, moeder van, echtgenote van, vriendin van, en vrouw die veel uit het leven wil halen - verlang soms naar ruimte. Ruimte om te voelen waar ik naartoe wil, met mijn leven, met mijn werk.

Voor mij was dat een belangrijke motivatie om vorig jaar met mijn gezin mijn woonplaats Amsterdam in te ruilen voor Lissabon. Met het doel mij te laten inspireren. Om nieuwsgierig te zijn naar dit land en haar cultuur, maar ook naar mijzelf en mijn wensen.

Met een opgeruimd hoofd en veel nieuwe inzichten keerde ik terug naar Nederland. Nu ben ik neergestreken in Overveen, bij de duinen. Met het strand om de hoek om mijn hoofd leeg te waaien, en de stad om de andere hoek voor inspiratie, verhalen en ideeën.

"Kickan is vriendelijk en begripvol. Ze zette mij aan het denken en belichtte mijn denkwijze van de andere kant.

- vrouw, 31 jaar

Ben je benieuwd wat coaching voor jou kan doen?
Mail of bel me gerust op mail@kickan.nl | 06 47132014

Ben je benieuwd wat coaching voor jou kan doen?
Mail of bel me gerust op mail@kickan.nl | 06 47132014

InstagramLinkedIn 

Ontvang de nieuwsbrief

Kickan | coaching, KvK 69978158,  BTW NL001729161B13

InstagramLinkedIn
Ontvang de nieuwsbrief

Kickan | coaching - KvK 69978158 - BTW NL001729161B13