levenscoach life coach

Aanpak

 

Meer energie, een lichtere mindset. Volop vertrouwen in jezelf en in je toekomst. Heerlijk toch? 

Dat is al heel dichtbij: je hebt hier alleen jezelf voor nodig. Maar het is tegelijkertijd ook een journey. En dit vraagt ook aandacht en ruimte. 

Bij Kickan coaching krijg je de ruimte om helemaal te focussen op jezelf. Jouw belangrijkste tools bij jouw ontwikkeling zijn nieuwsgierigheid, eerlijkheid en een open mind. Met een schep moed. Want verandering is ook spannend. Daarom is persoonlijke coaching zo waardevol: je hoeft het niet alleen te doen. 

Je krijgt alle support bij het samenbrengen van de theorie  (al je kennis, inzichten en grootste dromen) en de praktijk (ja, het echte leven dus, met al die andere mensen erin). 

Die verschillende fases in een ontwikkeling naar een lichter leven vind je hieronder.  Elk van deze stappen is waardevol om te zetten.  Ook al is het alleen stap 1, dan ontstaat er al meer focus en daardoor meer ruimte in je hoofd. 

In 7 stappen naar een lichter leven, waarin je alle ruimte voelt om jezelf te zijn

 

1. Helderheid

Elke verandering start met het verwoorden van onuitgesproken verlangens en behoeftes. Het geeft focus en daardoor al veel meer rust in je hoofd.

En het geeft inzicht in het ‘probleem’, oftewel: wat zorgt ervoor dat het je niet (altijd) lukt om zo te leven en werken zoals je dat eigenlijk graag wil?

We brengen lijn in de chaos en we scheiden hoofd- van bijzaken. Wat is voor jou écht belangrijk? Hoe wil je je ontwikkelen?


2. Ownership

Ben je je bereid om jezelf de ruimte voor jouw ontwikkeling te gunnen?


3. Support

You are not alone!  Meer leven vanuit jezelf, dat is een grote shift. Daar mag je echt support bij vragen. Zodat je de steun voelt als jij zo moedig bent om stappen te zetten.  


4. Zelfkennis 

Waar sta je voor? Wat zijn jouw talenten? Waarom doe je wat je doet? Je leert je gedrag nog beter zien en ook welke gedachtes dit gedrag sturen. En je leert ook welke tools en welke omgeving jou helpen als je wil bijsturen.  


5. Lichter Leven

Vergroot je ruimte. Doorbreek de vaste patronen die je klem zetten en neem ruimte voor verlangens, dromen, spelen, alternatieven. Tijd om te experimenteren. Tipje van de sluier: er is altijd meer mogelijk dan je denkt, ook binnen de verantwoordelijkheden die je hebt voor je gezin, werk en sociale relaties.


6. Integratie

Tijd om de theorie in de praktijk te gaan brengen. Je hebt helder gemaakt hoe je wil leven en je hebt jezelf behoorlijk goed leren kennen. Tijd om je gedrag ook in in de praktijk aan te passen zodat je je energie behoudt en besteed aan die dingen die voor jou belangrijk zijn. 


7. Je natuurlijke leven

De allergrootste shift is als je alle ruimte voelt om helemaal jezelf te zijn.  Je voelt zelfvertrouwen, zelfliefde en bewaakt je selfspace. Je maakt impact vanuit wat jij van nature al moeiteloos kan - jouw goud. Je leeft en werkt volgens je natuurlijke flow. 

life coach Kickan

De shift naar het leven van je natuurlijke leven. Dat is huge! En zo ongelooflijk hoeveel verschil dat kan maken. Maar dat is ook best een reis en vraagt commitment en tijd.

Iedereen die je daar iets anders over belooft, heeft te weinig oog voor integratie in de praktijk. Het leven is namelijk soms messy. En niet iedereen werkt automatisch mee aan onze plannen ;-). Hoe blijf je dan bij jezelf? Ik geef je alle support en begeleiding om die volledige shift te kunnen maken naar jouw authentieke levens in het programma Je Natuurlijke Leven. 

Kickan_life coach

“Kickans persoonlijke benadering gaf me vertrouwen, deed me op m’n gemak stellen en ik durfde open te zijn. Ze luisterde echt naar me en prikte ook gelukkig vaak door me heen, fijn!”
- man, 37 jaar

Ben je benieuwd wat coaching voor jou kan doen?
Mail of bel me gerust op mail@kickan.nl | 06 47132014

Ben je benieuwd wat coaching voor jou kan doen?
Mail of bel me gerust op mail@kickan.nl | 06 47132014

Kickan | coaching, KvK 69978158,  BTW NL001729161B13

InstagramLinkedIn
Ontvang de nieuwsbrief

Kickan | coaching - KvK 69978158 - BTW NL001729161B13