1-op-1 ontwikkelingstraject voor professionals 

Ruimte in je hoofd

 

Hey harde werker,

Hoe bevrijdend zou het voelen om je dag ontspannen te beginnen en te eindigen met het gevoel dat je écht iets hebt gedaan? 

Op papier heb je het voor elkaar: een leuke functie in een organisatie waar je achter staat.  

Maar in de praktijk voelt het alsof je alleen maar achter to do’s aanrent. Ergens heb je wel ideeën over wat je anders zou willen of nog meer zou willen, maar in de praktijk kom je er niet aan toe.  Ondertussen loop je maar rond met een vol hoofd en ben je vaak doodmoe.

In dit traject krijg je de ondersteuning die je nodig hebt om wel ruimte te voelen voor die dingen die jij belangrijk vindt en waar je goed in bent. Zodat je ook als het druk is plezier kunt houden in je werk, je energie kunt behouden én dat je voelt dat je impact maakt met wat je doet.  

Tijdens de één-op-één sessies zoeken we lucht, licht en ruimte op en wandelen we bij voorkeur door de duinen. 

Wat levert dit traject je op?

→ Je creeert bonustijd door een gezonde energiebalans. Hierdoor heb je meer energie voor die dingen die jij graag wil doen.

→ Je leert jezelf nog beter kennen. Je weet hoe je je wil ontwikkelen en welk gedrag dat ondersteunt. En je hebt geleerd hoe je jezelf daarin het beste kunt supporten.

→ Je stemt wat je doet zoveel mogelijk af op wat jou van nature moeiteloos af gaat. Zodat je veel meer vanuit een fijne flow kunt werken. Je zal merken dat je creatiever bent en het werk dat je doet vanuit deze energie ook heel waardevol is voor anderen. 

→ Je leert vaste omstandigheden te accepteren waardoor er geen energie meer wegvloeit naar dingen waar je geen invloed op hebt. 

→ Je kunt je energie shiften. Je weet hoe je vanuit een lichtere mindset naar een situatie kijken. Dit helpt jou  om strenge stemmen te verzachten. Zo lukt het jou om ook in stressvolle situaties vertrouwen in jezelf te houden. 

Persoonlijk coach life coach

"Kickans vragen, opdrachten en oefeningen brachten me inzichten,  bewustzijn en helderheid waardoor ik licht verder ga, daar waar ik vastliep."

- designer, 37 jaar

Praktisch

  • 1:1 coachingstraject van 4,5 maand
  • persoonlijke ontwikkeling voor professionals om in 8 persoonlijke coachingssessies de zelfkennis & tools te ontwikkelen om meer ruimte in je hoofd te voelen
  • extra aandacht voor integratie in de praktijk, onder andere door check-up telefoontjes in de laatste fase
     

Voor wie?
Dit traject past bij  jou als je een hoogopgeleide professional bent die echt impact wil maken met je werk, maar voelt dat je door je volle hoofd niet de ruimte hebt om vanuit een open en creatieve blik de uitdagingen op je werk aan te gaan. En als je merkt dat dit ook doorspeelt in je privétijd: je hebt weinig energie en leuke dingen voelen al snel als een verplichting. 

Waar vinden de sessies plaats?
Als het kan wandelen we lekker buiten in de duinen. Vaak wisselen we dat af met sessies in de sfeervolle praktijk in Overveen (bij Haarlem). Sessies online zijn ook mogelijk.  

Wanneer vinden de sessies plaats?
Je kunt zelf het tijdstip voor de sessies kiezen dat je goed uitkomt. Ik werk niet op weekenddagen. 

Wat is de prijs van het traject?
€1650,- ex. BTW 
*Vanuit werktuig PPO, van platform ACCT, is een financiële bijdrage mogelijk voor ontwikkeltrajecten voor werknemers in de creatieve en culturele sector.

kickan life coach haarlem
life coach persoonlijke ontwikkeling
kickan life coach
life coach kickan

Hallo! Ik ben Kickan

Mijn missie is laten floreren van betrokken mensen met een creatieve touch. Ik geloof dat dit de mensen zijn die een positieve impact kunnen maken op onze werld. En het raakt me om te zien hoeveel getalenteerde mensen gebukt gaan onder te veel stress, wat een negatieve invloed heeft op hun zelfvertrouwen en openheid. 

Ik was zelf 15 jaar werkzaam in de culturele en creatieve sector. Ik werkte voor onder meer We Are Public, De Brakke Grond en Random Studio. Ik heb gezien en ervaren met hoeveel inzet en passie in deze sectoren wordt gewerkt. Maar ook dat juist de meest betrokken, gevoelige en creatieve mensen vaak de stressbestendigheid en het zelfvertrouwen missen om helemaal te kunnen thriven. Daarom ben ik super gepassioneerd om hen de tools aan te leren om echt zin te ervaren in hun werk, zodat ze moeiteloos impact kunnen maken.

Ik heb me helemaal toegelegd op het geven van persoonlijke coaching en groepstrainingen op basis van wetenschappelijke inzichten uit de Positieve Psychologie. Ik vertaal wetenschappelijk onderzoek over hoe je wellbeing kunt verhogen in praktische trainingen, workshops en coachingstrajecten die je begeleiden om je leven lichter te maken.

Ik ben opgeleid tot Beroepscoach aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie. Ik ben opgeleid als trainer bij de Kwekerij in Amsterdam,  waar ik studenten en young professionals workshops over levensthema's geef.

"Kickan is een empathische coach die je de spiegel voorhoudt op de juiste momenten. Met haar pragmatische aanpak heb ik zowel persoonlijke als professionele problemen overkomen waarvan ik lange tijd niet goed wist hoe ik die zelf kon oplossen."

- PR manager in de muziek, 45 jaar

Ja, ik wil meer lucht in mijn werk

Meld je direct aan voor dit traject of vraag een kennismakingscall aan. 

Ben je benieuwd wat coaching voor jou kan doen?
Mail of bel me gerust op mail@kickan.nl | 06 47132014

Ben je benieuwd wat coaching voor jou kan doen?
Mail of bel me gerust op mail@kickan.nl | 06 47132014

Kickan | coaching, KvK 69978158,  BTW NL001729161B13

InstagramLinkedIn
Ontvang de nieuwsbrief

Kickan | coaching - KvK 69978158 - BTW NL001729161B13