persoonlijke ontwikkeling lifecoach

Waarom persoonlijke coaching waardevol is als je echt iets wil veranderen

 

Moet jij veel? Dan staat je hoofd vast niet direct naar een coachingstraject. Ook al zie je misschien best dat je vaak moe bent en een vol hoofd hebt. En heb je ergens wel een stemmetje dat je dingen anders zou willen.  

Misschien probeer je dan ook zo af en toe ruimte te maken voor persoonlijke ontwikkeling. Luister je wel eens een naar een podcast met tips of heb je  een webinar gevolgd.


En dat is op het moment dat je het doet heel leuk. Maar de tips en je voornemens vervliegen vaak snel als je weer over gaat tot de orde van de dag. Het hebben van de kennis geeft helaas nog niet direct het effect wat je had gehoopt. 

 
Dat is zo herkenbaar. 

 
Duurzaam veranderen is niet niks. En de goede tips houden ook geen rekening met jouw specifieke patronen of verhalen die jou in de weg zitten. Dan worden je goede voornemens al snel nog iets dat ‘moet’, terwijl je juist op zoek was naar meer lucht. 

 
Verandering kan zeker veel lichtheid opleveren. Maar dan helpt het als de aanpak wel helemaal past bij jou en jouw situatie. En dat is maatwerk. 


Want verandering is ook een kwestie van proberen en merken dat er misschien nog iets in de weg zit waar je je niet bewust van was. En dan op een andere manier weer opnieuw proberen. Dan is het heel fijn om die persoonlijke support te voelen. 

 
Met mij kun je al je twijfels bespreken, maar ik help je ook in te zien wat wél goed gaat. En hoe je dat kan gebruiken en vergroten. Daardoor is verandering niet moeten en pushen en dan een gevoel van falen als het niet lukt. Maar dan wordt het een hele fijn leerproces waarin je steeds meer gaat vertrouwen op wat je al allemaal in huis hebt. En dat is eigenlijk heel fijn. 


Ik begeleid je graag naar meer ruimte in je hoofd - met energie en vertrouwen in jezelf en in je toekomst.

 

Ben je benieuwd wat coaching voor jou kan doen?
Mail of bel me gerust op mail@kickan.nl | 06 47132014

Ben je benieuwd wat coaching voor jou kan doen?
Mail of bel me gerust op mail@kickan.nl | 06 47132014

Kickan | coaching, KvK 69978158,  BTW NL001729161B13

InstagramLinkedIn
Ontvang de nieuwsbrief

Kickan | coaching - KvK 69978158 - BTW NL001729161B13