Hi harde werker, mis je je'oude jij' wel eens?


Als je zo om je heen kijkt, lijkt je leven goed op orde: een goede baan, leuke vrienden, een gezellig thuis…

En toch voelt het niet alsof je je leven leeft zoals je zou willen. Voel je je toch vaak ontevreden, twijfel je, ben je gestrest en herken je jezelf soms niet eens meer. Waar is die optimistische, ondernemende kant van jezelf gebleven?

Hoe vind je je weg terug naar die ‘oude jij’, als je zo moe bent van alles wat er op je afkomt?

Je eerste reactie is waarschijnlijk méér doen, om het maar onder controle te krijgen. Zorgen je dat je je dagelijkse to do’s zo goed mogelijk afwerkt, je kids ondersteunen, je verantwoordelijkheden nemen op je werk … ‘Want dan is het daarna klaar en heb ik weer ademruimte!’

Je bent goed in het zien wat anderen nodig hebben. Maar hoe meer je voor hen gaat opvangen, hoe meer er op je afkomt. Nu meer doen betekent vaak niet straks minder. Het betekent een nieuwe standaard met – jawel – nóg meer druk en verantwoordelijkheidsgevoel.

Ik wil je laten zien dat je niet hoeft in te leveren op jezelf om er voor anderen te kunnen zijn. Integendeel. Want wat voor keuzes zou je maken als je leeft vanuit een lichtere mindset, dichter bij jezelf? Misschien ga je een avontuur aan, of ga je je inzetten voor iets waar je echt in gelooft.

Hoe dichter je bij jezelf komt, hoe minder moeite dingen kosten, en (daar komt het mooie) hoe meer je anderen te bieden hebt!

Aan de basis van jouw eigen welzijn werk ik met jou in het programma Lichter Leven. Zodat je weer die versie van jezelf kan zijn die je herkent, en waardeert.

Als je jezelf hierin herkent, bekijk dan ook zeker de IGTV video waarin ik nog dieper inga op hoe je die 'oude jij' weer terugvindt.


Liefdevolle groet,
Kickan

Kickan life coach