Jouw Dag op de Gracht

Het leven kwam de afgelopen maanden grotendeels tot stilstand en start nu weer langzaam op. Hoe de komende tijd eruit gaat zien, is voor veel van ons nog afwachten. We hebben allemaal een lijstje met dingen die we fijn of juist minder fijn vonden de afgelopen maanden. Wat wil jij hiervan meenemen in jouw leven?

Hoe ziet de dag eruit?

Deze focusdag vindt plaats in het mooie Amsterdamse grachtenpand van Bluebirds Centrum. In de ochtend maak je je lichaam wakker en je hoofd leeg tijdens een yogales. Met een opgeruimd hoofd ga je een privé coachsessie in waarin je reflecteert en je doelen stelt vor de komende tijd. Tijdens een lekkere lunch en een wandeling langs de grachten kun je dit alles laten bezinken. In de middag wacht je nog een heerlijke massage en een focusmeditatie. Je sluit de dag af met een opgeruimd hoofd en ontspannen lichaam

Programma:
10:00 ontvangst en intake
10:30 yogales
11:30 privé coachingssesie
13:00 lunch & wandeling over de grachten
14:00 massage van Aimee Vriend
15:00 focusmeditatie
15:30 afsluiting

Wat brengt deze dag jou?

  • Je zet jezelf een hele dag centraal (you-time!)
  • Een ontspannen lichaam
  • Helderheid & inspiratie: je hebt heldere doelen en weet hoe je die in de praktijk gaat brengen.

Kosten

Alleen in juli en augustus bieden we Jouw Dag op de Gracht aan voor een totaalprijs van € 199,- (t.w.v. 299,-). Vind je het fijn om deze dag met iemand te delen en jouw inzichten uit te wisselen? Voor 2 personen is het  €369,-. De massage en de coachsessie zijn nog steeds privé. Jouw Dag op de Gracht is elke dag van de week mogelijk op basis van beschikbaarheid. 
Boek jouw plek

"Kickans oefeningen brachten me inzichten en helderheid waardoor ik weer verder kan, daar waar ik vastliep." 

– vrouw, 37 jaar