Hey 100-ballen-in-de-lucht-houder,

Hoe bevrijdend zou het voelen om je dag ontspannen te beginnen en te eindigen met het gevoel dat je écht iets hebt gedaan? 

Op papier heb je de elementen van een leuk leven helemaal voor elkaar: je hebt een baan die - in elk geval in de ogen van anderen - echt wel een goede is, je hebt leuke kids (meestal dan 😉), vrienden, interesses, een gezellig dak boven je hoofd. 

Maar in de praktijk kosten alle to do’s rondom werk en familie ook veel energie. Je voelt weinig ruimte om jezelf op te laden. Ergens heb je wel ideeën over wat je anders zou willen of nog meer zou willen, maar in de praktijk kom je er niet aan toe.  Ondertussen loop je maar rond met een vol hoofd.

In dit programma krijg je de ondersteuning die je nodig hebt om lichter te leven. Waardoor je wél plenty energie overhoudt en toekomt aan de dingen die voor jou belangrijk zijn.

Je leert om je gedachten vanuit een ander perspectief te bekijken. 

En je ontwikkelt strategieën om luchtiger om te gaan met de mening van anderen, losser met je grote verantwoordelijkheidsgevoel en de druk te verlichten van hoge verwachtingen. 

We gaan in het programma Lichter Leven voor niets minder dan dat jij voelt dat je ruimte hebt voor wat jij nodig hebt en te geven hebt.

Zodat je je licht voelt, ontspannen bent in het contact met je kinderen en impact kunt maken met je werk. 

Kickan coaching lichter leven

Wat brengt dit programma jou?


→ Het oproepen van een lichtere mindset wordt een waardevolle kwaliteit die jij voor altijd bij je draagt.

→ Je durft ruimte in te nemen om jezelf te voeden met wat jij belangrijk, leuk en inspirerend vindt. Zo laad je je weer helemaal op en heb je plenty energie over voor de mensen met wie jij dat wil delen. 

→ Je stemt wat je doet zoveel mogelijk af op wat jou van nature moeiteloos af gaat. Zodat je veel meer vanuit flow kan werken. Je zal merken dat je creatiever bent en het werk dat je doet vanuit deze energie ook heel waardevol is voor anderen. 

→ Je leert vaste omstandigheden te accepteren waardoor er geen energie meer wegvloeit naar dingen waar je geen invloed op hebt. 

→ Je kunt wisselen van perspectief en met nieuwe ogen naar een situatie kijken. Dit is een heel krachtig middel om strenge stemmen te verzachten. Zo lukt het jou om ook in stressvolle situaties vertrouwen in jezelf te houden. 

Kickan_3423_small

"Kickan heeft de zon weer door het wolkendek in mijn hoofd laten schijnen." 

In 5 modules leer je Lichter Leven


1. Zelfzorg & energiebalans        

Je staat stil bij hoe je fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel het beste voor jezelf zorgt.

Je onderzoekt een optimale balans tussen jezelf, anderen en je werk.

2. Dromen & doelen

In deze module onderzoek je waar jouw energie van gaat stromen.

Hoe wil je leven? Waar wil je op focussen?
 

3. Waarden & kwaliteiten

Wat heb jij de wereld te bieden? Wat gaat je van nature heel goed af en is ontzettend waardevol voor anderen?  En voor wie en wat wil je jouw potentieel inzetten?

4. Obstakels & tools

Je komt onder ogen welke obstakels je tegenhouden om lichter te leven.

Je leert er vanuit andere ogen naar te kijken en leert wat je kunt doen bij triggers.

5. Doen & durven  

Deze module staat in het teken van empowerment. 

You go!


life coach kickan

Hallo! Ik ben Kickan.

Elke dag probeer ik mijn aandacht te richten op wat het leven bijzonder maakt. Voor mij is dat connectie met andere mensen en verbinding met schoonheid - van de natuur, kunst, architectuur en design. 

Mijn nieuwgierigheid om steeds nieuwe mooie kanten in het leven te ontdekken, zorgt ervoor dat ik veel in beweging ben.  Dat betekent niet dat het leven altijd makkelijk is. Maar gelukkig ken ik mezelf beter en beter. En weet ik wat ik nodig heb om weer inspiratie en ownership te voelen als ik merk dat mijn energie opraakt. 

In mijn coachingsprogramma’s leg ik veel nadruk op wat jou bijzonder maakt. Ik laat het licht schijnen op je kwaliteiten en spiegel waar je jezelf belemmert om voluit te leven. Het doel neem ik serieus en houd ik scherp in de gaten, maar tijdens de sessies mag er ook gelachen worden, want het kan zeker geen kwaad jezelf eens iets luchtiger te bekijken.

Ik zie in mijn praktijk veel intelligente en getalenteerde mensen die te weinig ruimte maken voor zichzelf.  Zo zonde! Als we onszelf beter kennen, onze talenten de ruimte geven en bewust kiezen voor een positieve focus, wordt het leven zoveel lichter.  Voor ons, maar ook voor de mensen om ons heen.

Ik kijk er naar uit om jou in het licht te zetten.

"Kickan was scherp en begaan en kon zich snel inleven in wat ik nodig had." Kies de vorm die bij jou past


schrijfcoaching

Schrijf je lichter

 • Je legt een stevige basis voor jouw wellbeing, brengt in kaart wat je écht wil en wat je allemaal in huis hebt. Ook kom je onder ogen wat het voor jou moeilijk maakt om je leven helemaal in te richten zoals je dat het liefste zou willen. Maar krijg je ook de tools om echt de stappen te kunnen zetten om lichter te leven. 
 • Je ontvangt de 5 modules in de vorm van schrijfopdrachten, die je in je eigen tempo doorwerkt. Gewoon vanuit huis.
 • Daarbij krijg je nog eens 2 persoonlijke coachingsessies van een uur met Kickan om de modules verder te verdiepen (bij module 2  en module 4).
 • Maak 10 weken de tijd om de 5 modules door te lopen, in totaal ca. 12 uur. 
 • Je kunt binnen 2 dagen starten of op een later moment dat jou goed past.
 • Dit programma past bij je als je je goed kunt uitdrukken in tekst.
 • €495,- (incl. BTW voor particulieren, excl BTW voor ondernemers/organisaties)
foto conversation.002

Verhelderende 1-op-1 coaching

 • In  6 persoonlijke sessies  (1 intakesessie + 5 verdiepende sessies) exploreren we wat jou nog in de weg zit om lichter te leven, maar kijken we ook zeker naar wat je al in huis hebt. En we stoken je vuurtje op zodat je de brandstof hebt om die stappen te zetten die nodig zijn om lichter te leven.
 • Thuis werk je aan verdiepende opdrachten rondom de 5 thema’s en leer je de tools die je kunnen helpen.
 • Volledige aandacht op jouw doel, jouw struggles en empowerment.
 • In de praktijk in Overveen (in overleg is online ook mogelijk)
 • Sessies vinden 1x in de 2 weken plaats. 
 • Tijdsinspanning ca. 16 uur in totaal (sessies en verdiepende opdrachten). 
 • Binnen 2 weken na je inschrijving heb je je eerste sessie.
 • €795,- (incl. BTW voor particulieren, excl BTW voor ondernemers/organisaties)

Ja, ik wil licht leven

Als je je e-mailadres achterlaat, stuur ik je meer info over het programma. Ik beantwoord ook graag je vragen.
Als je daarna 100% JA voelt, verwelkom ik jou heel graag in dit programma.