Ontwikkelingstraject

Je natuurlijke leven


Jij hebt alles al in huis om je natuurlijke leven te leiden.


Een leven dat je past als je lievelingsjas. Waarin je vertrouwen voelt in jezelf. En je energie hebt, en plezier. Een leven waarin je helemaal jezelf mag zijn. 


Dat kan soms ver weg voelen. Want ook al heb je op papier de elementen van een leuk leven al helemaal voor elkaar - een goede baan, leuke kids, vrienden, interesses, een gezellig dak boven je hoofd. Toch kunnen alle to do’s rondom werk en familie ook veel energie kosten. Je voelt weinig ruimte om jezelf op te laden. Ergens voel je wel dat je dingen anders zou willen, maar in de praktijk kom je er niet aan toe. Dat zorgt voor een vol hoofd en het knaagt aan het vertrouwen in jezelf.


In het ontwikkelingstraject Je natuurlijke leven ontvang je de ruimte en persoonlijke support om een enorme shift te maken naar een basisgevoel van vertrouwen dat je leven klopt bij jou


Een leven waarin er een natuurlijke alignment is tussen jou en je omgeving, jou en je werk, jou en je gezin. Waarin je steeds vertrekt vanuit connectie met jezelf: met wat jij van nature goed kan, wat je belangrijk vindt, met jouw persoonlijkheid en hoe je je nu voelt.  


En dat geeft zo'n gevoel van vrijheid. En van rust. Als je jouw natuurlijke leven leidt, voel je bewegingsvrijheid en vertrouwen. En sta je open voor connectie met anderen. Dan kun je nog meer betekenen in je werk, je gezin en je community, omdat je je niet laat tegenhouden door schaamte of twijfels.

Kickan_3413_small

Wat levert Je natuurlijke leven jou op?🍀 Het lukt om binnen al je verantwoordelijkheden ook aandacht te houden voor jezelf. Zodat je vrij voelt om die dingen te doen die jij belangrijk vindt. 

🍀 Je wordt geprikkeld om nieuwsgierig te zijn naar jezelf. Het is inspirerend en creatief om nog meer te leren over jezelf en je verwoord je behoeftes, dromen en doelen

🍀 Je gebruikt je volle potentieel. Je kent je talenten en zet ze in. En je durft je uit te spreken over de dingen die jij belangrijk vindt.

🍀 Je weet hoe je je energie in balans kunt houden, stress te begrenzen en je hebt minder last van mood swings

🍀 Je kunt je flaws onder ogen komen en bent er ok mee.  Dit geeft je rust.

🍀 Je hebt de praktische tools geleerd om die dingen te transformeren die je tegenhielden je leven te leiden zoals jij dat wil. 

🍀 Je maakt verbinding met anderen terwijl je authentiek blijft. Je kent je natuurlijke grenzen en overvraagt jezelf niet. Daardoor voelen familie en vrienden niet meer als ‘sociale verplichting’, maar als warme bedding. 

🍀 Je creëert stap voor stap de toekomst die past bij jouw natuurlijke leven. Je hebt helder hoe de verschillende elementen te alignen voor een werk-privé balans die jouw natuurlijke flow ondersteunt. Maar die ook realistisch past bij je omgeving. Je hebt hierdoor vertrouwen en zin in de toekomst.

Kickan_3265_small

"Kickan heeft de zon weer door het wolkendek in mijn hoofd laten schijnen." 

- Erik, 37 jaar

Begeleiding tijdens het traject


 • De support om jezelf nog beter te leren kennen, de connectie met jezelf te versterken en je natuurlijke leven ook écht stap voor stap te gaan leiden.

  Jij krijgt hierbij mijn volledige aandacht en  begeleiding als  gecerticifeerd coach. We starten vanuit een plan van aanpak, maar dit is geen vaststaand programma. Ik ben flexibel en kijk wat jij op dit moment nodig hebt én houd in het oog wat jouw overall doel is om aan te werken. 

 • 1-op-1 wandelcoaching in de prachtige Kennemerduinen of het strand.  In beweging en buiten geeft letterlijk wat meer ruimte.

 • Wekelijks check-up telefoontje voor support en accountability: lukt het om wat je je hebt voorgenomen ook te gaan doen in de realiteit? Wat kan jou hierbij helpen?

 • Je kunt thuis verder verdiepen met oefeningen, boeken of podcasts. Deze tiplijst stem ik af op jouw persoonlijke ontwikkeling.  
 • De sessies kunnen ook plaatsvinden in de sfeervolle praktijk in Overveen (bij Haarlem). Dat kan fijn zijn bij slecht weer, of bij bepaalde oefeningen. In de praktijk ben je ook altijd welkom om na de sessie langer te blijven om de sessie te laten bezinken. 
Kickan_life coach
coachsessie Kickan
Kickan levenscoach

Hallo! Ik ben Kickan


Je ziet mij in mijn element als ik wandel in de natuur of flâneer door de stad,  me onderdompel in het theater of het museum, als ik aan het dansen ben met vrienden, op het strand picknick met mijn zoon en mijn man, op mijn yogamat, als ik aan het brainstormen ben over creatieve oplossingen. En vooral in oprecht contact met anderen. 

Ik voel het als mijn missie om betrokken, gevoelige, intelligente mensen meer in contact te brengen met zichzelf. Juist omdat zij zo betrokken zijn bij ’the greater good’ en met hun talent zoveel impact kunnen maken als ze zichzelf gunnen wat ze anderen ook gunnen. 

Ik ben opgeleid aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie. Coach is het mooiste vak wat ik mij kan wensen, want ik kan mijn gevoelige en analytische kant hier helemaal in kwijt. 

In de sessies ben ik jouw begeleider, cheerleader, steun. Net wat je nodig hebt om dat moment. Zodat je de sessies met meer energie verlaat dan je erin ging.

"Het is een reis naar ontdekken wat echt belangrijk is voor je, wat jou als persoon waardevol maakt en wat en hoe je wilt veranderen in je leven. Van een grijze lucht in je hoofd naar een blauwe met zachte witte wolken."

- Frannie, 45 jaar

Praktisch


Wat krijg je?

 • We nemen 6 maanden de tijd voor deze inspirerende reis
 • Je ontvangt 10 persoonlijke coach sessies
 • Wekelijks telefoontje als check-up & accountability
 • Je bent welkom om in een sfeervolle ruimte je sessie voor te bereiden en na afloop te laten bezinken
 • Persoonlijke tips voor boeken of podcasts om verder te verdiepen, de boeken krijg je mee ter leen


Wanneer vinden de sessies plaats? 

 • Je kunt zelf het tijdstip voor de sessies kiezen dat je goed uitkomt. Ik werk niet op weekenddagen. 


Wat is je investering?

 • €1590 incl. BTW, voor ondernemers/organisaties excl. BTW. Het is mogelijk om in termijnen te betalen.

 

levenscoach life coach

Ja, ik wil natuurlijk leven

Als jij een echte JA voelt, dan wil ik je graag uitnodigen voor een kennismakingswandeling.