FAQ's

Staat jouw FAQ er niet bij? Mail me gerust jouw vraag.

 

Welke onderwerpen zijn geschikt voor coaching?

Jij brengt een vraag of probleem in over jouw persoonlijke en/of professionele ontwikkeling. 

Overweeg je een carrièremove, maar weet je niet goed wat? Heb je het gevoel dat je richting burn-out gaat en wil je meer rust ervaren? Je leven inrichten naar wat jij belangrijk vindt? Eindelijk die stap durven zetten die je steeds voor je uitschuift?

Dit zijn enkele voorbeelden van vragen die ik in mijn praktijk tegenkom. En nog veel meer vragen zijn geschikt voor coaching, bekijk eens of je vraag hier tussenstaat.  

 

Hoe ziet een coachingstraject eruit?

In een intakegesprek schets jij jouw situatie en vraag. In de sessies werk je per keer aan een thema dat samenhangt met jouw vraag. Aan het eind van elke sessie heb je praktische acties geformuleerd waarmee je zelf aan de slag gaat, vaak aangevuld met huiswerkopdrachten.

Gemiddeld duurt een traject van 6-8 coachingssessies. Maar dat is afhankelijk van jouw vraag en van wat jij wil. Na het vrijblijvende intakegesprek kan ik dat beter beoordelen en kan ik een voorstel maken.

 

Kan ik ook bij Kickan terecht met een loopbaanvraag?

Ja, dat kan. In een loopbaantraject onderzoek je in wat voor werkomgeving jouw talenten en voorkeuren het beste tot hun recht komen. Ik zal ook veel aandacht besteden aan zelfkennis en zelfontwikkeling. Je neemt immers jouw waarden, kwaliteiten en valkuilen ook mee naar je werk. ;-) Hier vind je voorbeelden van loopbaanvragen


Wordt coaching vergoed?

Coaching wordt niet vergoed door zorgverzekeraars. Wel zijn er bij werkgevers vaak mogelijkheden binnen het opleidings-/ontwikkelbudget en kunnen ondernemers de kosten vaak aftrekken (overleg even met je boekhouder).

 

Kan mijn traject bij Kickan vergoed worden met de NL Leert Door-regeling?

Helaas geldt de regeling niet bij mij. Om daar als coach voor in aanmerking te komen heb je een opleiding nodig die zich helemaal specialiseert op loopbaancoaching en moet je ingeschreven staan bij een register voor loopbaancoaching. 

Ik heb mijn opleiding gedaan aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie. Mijn nadruk ligt op persoonlijke coaching. Ik coach ook mensen met vragen over werk, maar bekijk het wel altijd breder dan werk. Werk vloeit immers vaak door in prive, en je neemt jezelf mee naar werk ;-). Dus de nadruk ligt vaak op het creëren van een gezonde balans tussen werk en prive. 

Ik ben wel ingeschreven bij een beroepsregister, maar bij de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches).

Kickan coach

"Het coachingstraject was voor mij echt een eyeopener. De opgedane zelfkennis biedt mij kansen en mogelijkheden me te blijven ontwikkelen."
-  vrouw, 31 jaar

Ben je benieuwd wat coaching voor jou kan doen?
Mail of bel me gerust op mail@kickan.nl | 06 47132014

Ben je benieuwd wat coaching voor jou kan doen?
Mail of bel me gerust op mail@kickan.nl | 06 47132014

InstagramLinkedIn 

Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Kickan | coaching, KvK 69978158,  BTW NL001729161B13

InstagramLinkedIn
Ontvang de nieuwsbrief

Kickan | coaching - KvK 69978158 - BTW NL001729161B13