FAQ's

Staat jouw FAQ er niet bij? Mail me gerust jouw vraag.


Welke onderwerpen zijn geschikt voor coaching?

Jij brengt een vraag of probleem in over jouw persoonlijke en/of professionele ontwikkeling. 

Overweeg je een carrièremove, maar weet je niet goed wat? Heb je het gevoel dat je richting burn-out gaat en wil je meer rust ervaren? Je leven inrichten naar wat jij belangrijk vindt? Eindelijk die stap durven zetten die je steeds voor je uitschuift?

Dit zijn enkele voorbeelden van vragen die ik in mijn praktijk tegenkom. En nog veel meer vragen zijn geschikt voor coaching, bekijk eens of je vraag hier tussenstaat.  


Hoe ziet een coachingstraject eruit?

In een intakegesprek schets jij jouw situatie en vraag. In de sessies werk je per keer aan een thema dat samenhangt met jouw vraag. Aan het eind van elke sessie heb je praktische acties geformuleerd waarmee je zelf aan de slag gaat, vaak aangevuld met huiswerkopdrachten.

Gemiddeld duurt een traject van 6-8 coachingssessies. Maar dat is afhankelijk van jouw vraag en van wat jij wil. Na het vrijblijvende intakegesprek kan ik dat beter beoordelen en kan ik een voorstel maken.

 

Kan ik ook bij Kickan terecht met een loopbaanvraag?

Ja, dat kan. In een loopbaantraject onderzoek je in wat voor werkomgeving jouw talenten en voorkeuren het beste tot hun recht komen. Ik zal ook veel aandacht besteden aan zelfkennis en zelfontwikkeling. Je neemt immers jouw waarden, kwaliteiten en valkuilen ook mee naar je werk. ;-) Hier vind je voorbeelden van loopbaanvragen


Wordt coaching vergoed?

Coaching wordt niet vergoed door zorgverzekeraars. Wel zijn er bij werkgevers vaak mogelijkheden binnen het opleidings-/ontwikkelbudget en kunnen ondernemers de kosten vaak aftrekken (overleg even met je boekhouder).

Kickan coach

"Het coachingstraject was voor mij echt een eyeopener. De opgedane zelfkennis biedt mij kansen en mogelijkheden me te blijven ontwikkelen."
-  vrouw, 31 jaar